Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Socialt ansvar

Solresor är ett svenskt företag. Samtidigt är vi en global aktör med verksamhet i över 20 länder. Vi har ett ansvar gentemot befolkningen i de länder dit vi arrangerar resor. Därför har vi t ex valt att arbeta med ECPAT, se under rubriken med samma namn, samt att stödja nedanstående välgörenhetsprojekt.

Barnhem på Azorerna
Ögruppen Azorerna ligger oss extra varmt om hjärtat då Solresor är ensamma i Sverige om att arrangera charterresor dit. På huvudön São Miguel stödjer vi sedan år 2004 fyra barnhem, där det bor föräldralösa barn med olika sorters behov av stöd. Varje år anordnar vi en jullunch med olika aktiviteter för barnen. Barnen har fått prova på allt från val- och delfinsafari till ridning. Solresor har också skänkt sådant som barnhemmen har önskat sig för att ge barnen en bättre verksamhet. Exempel på detta är pingisbord, cyklar, datorer och skrivare.

Socialt engagemang i Sydafrika
Intresset för våra resor till Sydafrika ökar. Solresor har genom vår närvaro i landet lyckats generera pengar till flera barn. Bland annat stödjer vi en skola i Kapstaden som bidrar till att flera barn får utbildning. Till samma skola har vi även skänkt färg för upprustning, samt möjliggjort inköp av datorer med Internet. Det mest glädjande är kanske ändå att vi genom vår verksamhet i Sydafrika har sponsrat två föräldralösa barns skolgång och därmed gett dem en ljusare framtid.

Dela nuvarande URL via E-mail