Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Oberoende hotellgranskning

Ett oberoende öga för inspektion och kvalitetssäkring
I vår strävan att säkerställa kvalitén i den information som presenteras i kataloger och på nätet och i syfte att ge dig som kund en så korrekt och rättvis bild som möjligt av våra inkvarteringsalternativ har Solresor inlett ett samarbete med tysklandsbaserade IHAC - Institute for Hospitality Assurance Certification.

IHACs oberoende inspektörer besöker hotellen och tillbringar upp till 24 timmar på varje hotell för att noggrant och detaljerat dokumentera bl.a. facilitets- och serviceutbud samt kontrollera att hotellet ur ett europeiskt researrangörsperspektiv uppfyller och motsvarar de olika krav som ställs på ett turisthotell.

IHAC betygssätter och klassificerar inte hotellen och gör inte heller någon bedömning av semestervänligheten. IHAC gör en detaljerad och objektiv beskrivning av hotellets standard, utrustning och service m.m., såsom representanten upplevde det den dag han eller hon besökte hotellet. IHAC sammanställer därefter en fullständig redogörelse över sin bild som också godkänns och undertecknas av hotellets ledning. All information om hotellen har du därefter som kund möjlighet att ta del av via hemsidan www.besthotelinfo.com.

Många av Solresors hotell har redan blivit inspekterade av IHACs representanter och genomgångarna och kontrollerna av fler och fler sker löpande. Målsättningen är naturligtvis att samtliga våra hotell skall certifieras av IHAC. Välkommen att besöka www.besthotelinfo.com för att se om just ditt hotell har inspekterats! Då kan du dessutom ta del av en hel del kompletterande detaljfakta om hotellet som kanske inte presenteras i Solresors katalog.

Dela nuvarande URL via E-mail