Arbeta som reseledare

Solresor är sedan 2020 en del av Rolfs Travel Group. Vi har varit verksamma i resebranschen sedan 1975. Vårt huvudkontor finns i Göteborg där vi skapar minnesvärda resor under varumärkena Solresor och Rolfs Flyg & Buss. Årligen arrangerar vi fler än 3500 resor med 120 000 resenärer.

Arbeta som reseledare för Solresor
Är det inte dags att ta chansen att få upptäcka både nya platser och träffa nya människor? Genom att arbeta utomlands får du möjlighet att upptäcka dig själv och utvecklas på olika sätt. Jobbet bjuder på en rad utmaningar och tillsammans med dina kollegor hjälps ni åt med att ta hand om våra gäster och se till att de får en så bra semester som möjligt. Att vara reseledare hos Solresor innebär att du arbetar med ett äkta serviceyrke där du har gästkontakt och ingår i ett team med andra kollegor under säsongen.

Solresors ansikte utåt är du. Med kunskap om resmålet och känsla för service bidrar du med ditt positiva sätt till att våra resenärer får en så bra semesterupplevelse som möjligt.

En reseledare måste vara påläst, kunna sitt resmål och Alltid vara tillgänglig. En säsong bjuder på högt arbetstempo i en annorlunda miljö och kultur. Vi kan garantera dig många minnesvärda upplevelser med kollegor och gäster men samtidigt också långa, arbetsamma dagar. Kom ihåg att det är våra gäster som är på semester - inte du.

Vårt mål med vår utlandsorganisation
Vi ska ge våra kunder den bästa semestern genom att erbjuda resor av hög kvalitet med en personlig service.

Vilka krav ställer vi?
Du skall ha gymnasiekompetens, god allmänbildning, flytande svenska i tal och skrift, tala god engelska och framför allt ha en mycket hög social kompetens. Det är en fördel om du dessutom har körkort och har haft körkort i minst 1 år (försäkringsregler) då bilkörning ingår i arbetsuppgifterna.

Vi söker huvudsakligen reseledare som har genomfört någon form av guideutbildning, vi förväntar oss att du har yrkeserfarenhet inom turism eller en gymnasial- och/eller en vidareutbildning inom turism.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Dina arbetsuppgifter består bland annat av att finnas på busstransfers mellan flygplatsen och hotellet, hålla välkomstmöten, ge service åt våra gäster, guida utflykter samt administrativt arbete.

Som reseledare träffar du gästerna dagligen i hotellreceptionen eller på vårt servicekontor. Vissa dagar i veckan guidar du våra gäster under en utflykt runt resmålet.

Ansökningshandlingar
Ansökningar tas emot löpande.
Skicka din ansök till mail: jobb@solresor.se
Märk mailet med ”Ansökan” samt ert för- och efternamn.