• Gruppresor

Grupp- och konferensresor

Ett perfekt sätt för teambuildning, inspiration eller projektarbete är att resa iväg tillsammans. Oavsett om ni är en klubb, förening, skolklass eller ett glatt gäng som vill resa iväg på en gruppresa kan vi hjälpa er. 
Vi på Solresor har 15 års erfarenhet av grupp & konferensresor och arrangerar varje år ett stort antal resor utomlands för sällskap av varierande storlek, allt från ett fåtal resenärer upp till ett par hundra personer. Resan skräddarsys enligt dina önskemål och vi tar självklart även hand om arrangemangen på plats, som middagar och utflykter.

Konferensresor

Kombinera nytta med nöje, förlägg konferensen utomlands! Tillsammans går vi igenom vilka behov och förväntningar just ert företag har. 
Här har vi samlat de hotell som har bra förutsättningar för en lyckad konferens, ett möte, en kickoff eller ett event.

Läs mer om konferensresor >

Aktiv gruppresa

Är ni en grupp som vill få ut mer av semestern? Vi anordnar golfresor och vandringsresor samt skräddarsydda resor för cykelgänget, fotbollslaget och tennisklubben som vill träna på nya banor i ett varmt och skönt klimat. 
Gör något extra roligt med kören, boule- eller bridgeklubben – åk på en resa tillsammans!
Läs mer om aktiva resor >

Familj och vänner

Är ni många som vill resa tillsammans? Låt Solresors kunniga reseexperter sätta samman ett riktigt bra semestererbjudande för familjen eller kompisgänget.
Du får en resekonsult som hjälper dig från början till slut. Vi tar fram hotellförslag som erbjuder just det ni söker! Vi erbjuder även intressanta utflykter.

Läs mer om att resa i grupp >

Premiumresor

Premium är ett av våra mest uppskattade resformer som passar dig som vill ha lagom tempo, äta gott, träffa nya bekantskaper och samtidigt njuta av det goda semesterlivet. På flera av våra resmål erbjuder vi en lättare version av en rundresa. 
Läs mer om Premiumresor >

Kontakta ossKlicka här för att få en kostnadsfri offertförfrågan! - Ju mer specifik du är i din förfrågan – desto lättare är det för oss att ge dig en bra offert/reseförslag på er konferensresa.

 

Vill du istället skicka ett mejl eller ringa oss, är här våra kontaktuppgifter:  
Tel: 0775 51 00 05 
 
Vardagar: 8 - 16  
E-post: gruppresor@solresor.se  - och få särskilda fördelar
- utifrån dina önskemål
Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Dela nuvarande URL via E-mail