Golfresa - Sheraton Salobre Golf Resort

5
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Om resan

Det här är en resort som är anpassad för golfspelare.
Med två egna banor utanför hotellet har du en härlig semester framför dig. Hotellet ligger exklusivt utplacerat i de vackra bergen. Förutom den friska luften så andas omgivningarna lugn och ro. Missa inte den magnifika utomhuspoolen högst upp i hotellet. Restaurangerna håller hög klass så räkna också med en kulinarisk upplevelse.

På detta golfhotell ingår ett golfpaket med hela 6 dagar i rumspriset. Du spelar 4 rundor på gamla banan och 2 rundor på nya banan. De gamla banan har generösa fairways och en böljande layout. Hyrvagn till golfbagen ingår i priset när du spelar på gamla banan. Den nya banan är en utmaning med tekniska hål av "risk and reward" - karaktär. Då den nya banan är rejält kuperad är golfbil obligatoriskt och kostar ca 200:- per person och tillfälle. På bägge banorna har du spektakulära omgivningar med bergen och grönskan som främsta signum.

Om du vill prova en annan bana i närheten så finns Anfi Tauro GC (21 km) och Meloneras GC (7km) inom räckhåll från Sheraton Salobre Golf.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen av bokningen fyller du i vilka datum och vilka tider du har önskemål om. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

Golfbanor

Salobre GC

Bara en kvart från Melonerashotellen hittar du Salobres fina golfanläggning. Två banor som slingrar sig utmed bergen. Den nya banan är perfekt att börja med för att sedan ge sig i kast med den gamla banan (golfbil är obligatoriskt och kostar ca 200:- per person och tillfälle). Hålen är utmanande första gången du spelar banorna, men efterhand kommer du att hitta dina spellinjer och kan attackera på flera hål.

Läs mer på Salobre Golf.

Sheraton Salobre Golf Resort

  • Barnpool
  • Golfhotell
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Golfhotell i naturskön dalgång med två egna 18 hålsbanor.

Förstklassiga Hotel Sheraton Salobre Golf Resort & Spa har ett majestätiskt golfläge inne i en naturskön dalgång där hotellet blickar ut över de två fina 18-hålsbanorna Salobre South och Salobre North. Här kombineras ett utmärkt boende på ett välrenommerat hotell med finfina semesterfaciliteter, ypperliga möjligheter för träning och välbefinnande samt ett golfläge som knappast kan bli bättre. Hit lockas golfentusiaster från hela Nordeuropa under vinterhalvåret.

Hotellets inbjudande poolområden, Spa-avdelning, välutrustade gym, lounger, barer och restauranger gör semesterlivet njutningsfullt i omväxlande miljöer även utanför golfbanorna. Hotellet har dessutom en gratisbuss ner till en egen liten Beach Club med bar, omklädningsrum, duschar, pool och solstolar alldeles nära Maspalomasstranden.

Hotel Sheraton Salobre Golf Resort & Spa är helt enkelt ett utmärkt semesteralternativ på Gran Canaria då golfen står i centrum för vistelsen. Här erbjuds ett förmånligt greenfeepaket med hela 6 dagars spel på El Salobre Golfs två fina 18-hålsbanor i anslutning till hotellet.

Om hotellet
Antal rum 313
Avstånd till centrum 10 km
Avstånd till strand 8 km
Byggår 2006
Gym Ja
Hälsocentrum & Spa Ja
Internet Ja, trådlöst Internet (WiFi) på hela hotellet (gratis).
Kassafack Ja (gratis)
Poolhanddukar Ja (gratis)
Våningar 11

Rumstyper:
Bekväma, luftkonditionerade och välutrustade dubbelrum deluxe med balkong/terrass. Satellit-TV och minibar. 2 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar.
Familjerum med balkong/terrass. Familjerummen består av två st dubbelrum deluxe med anslutningsdörr.

Officiell klass:
5 stjärnor.

Observera:
Observera att det vid spel på den norra banan (Salobre North) är obligatoriskt med golfbil till en kostnad av ca. 150:- per tillfälle.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail