Golfresa - Occidental Jandía Royal Level

4
Fullbokat
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Om resan

Occidental Jandía Royal Level är ett hotell i hotellet och en separat VIP-avdelning endast för vuxna på Ocidental Jandía Playa. För golfspelare är detta ett suveränt alternativ där du i lugn och ro kan glida ner i den barnfria poolen efter din golfrunda. Skulle du hellre vilja ta ett dopp i havet så är det bara en kort tur med fria hotellbussar till stranden.

Golfpaket på 3 dagar ingår i rumspriset. Du spelar dina rundor på närbelägna Jandia GC. Stora delar av banan har renoverats de senaste åren med bland annat nya greenområden, ny bevattning och ett antal nya bunkrar. Även golfbanans träningsområden har förbättrats avsevärt. Banan slingrar sig fram i en dalgång med en inramning av exotisk växtlighet. Från hotellet Barcelo Jandia Club är det endast ca 15 min promenad eller ett par minuters taxiresa till golfbanan.
Om du vill prova andra golfbanor på Fuerteventura är det lämpligt att hyra en bil. Du når Fuerteventura GC och Salinas GC på ca 1 timme.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen av bokningen fyller du i vilka datum och vilka tider du har önskemål om. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

Occidental Jandía Royal Level

  • All Inclusive
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Utmärkt semestervänlighet för vuxna livsnjutare!

Occidental Jandía Royal Level är ett hotell i hotellet och en separat VIP-avdelning endast för vuxna på Occidental Jandía Playa. Här bor du i fina dubbelrum deluxe med balkong, mot ett tillägg kan du även boka havsutsikt med vackra vyer över poolområdet, den vidsträckta Jandíastranden och havet. Royal Level-gästerna har ett separat poolområde med pool, solsängar och parasoll. Frukosten serveras i en egen barnfri avdelning i Restaurang Club Atlántico invid poolen och middagarna avnjuts à la Carte med bordservering i Restaurang Rincón de Jandía - även den exklusivt för vuxna livsnjutare.

Occidental Jandía Royal Levels generösa all inclusivekoncept (tillval) ger dessutom tillträde till samtliga barer och restauranger på Hotel Jandía Playa. Givetvis har du även tillträde till båda hotellens övriga semesterfaciliteter. Förutsättningarna för motion och välbefinnande finns också med bl.a. hälsocentrum (16-års gräns) och gym. Till och från stranden tar du dig bekvämt med hotellets gratisbuss som går flera gånger om dagen.

Följande faciliteter ingår i Royal Level:
• Tillträde till Club Bar Atlánticos övre VIP-terrass.
• Tillträde till Royal Levels egna och barnfria poolområde med solsängar, madrasser och parasoll. Poolhanddukar.
• Tennis (dagtid) och gym.
• Trådlös Internetanslutning på rummet.

Om hotellet
Antal rum 64
Avstånd till centrum 3 km
Avstånd till strand 700 m
Byggår 2004
Hiss Ja
Hälsocentrum & Spa Ja
Internet Ja, WiFi gratis i lobby och vissa utrymmen
Kassafack Ja (avgift)
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2010
Våningar 6

Rumstyper:
Välutrustade dubbelrum deluxe med bl.a. satellit-TV, litet kylskåp, fräscht badrum och balkong. 2 ordinarie bäddar, inga extrabäddar.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk, havsutsikt.

Övrigt:
Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag (31/12) ingår i priset.

Officiell klass:
4 stjärnor.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail