Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Costa de Almería

För dig som vill spela golf på din semester utan att prioritera bort sol och bad är en golfresa till Costa de Almería i Andalusien ett perfekt val. Vi har flera förmånliga golfpaket att välja mellan. 

Golfutrustningen kan lämnas kvar på golfklubben under hela veckan. Det är bevakat och det är gratis att ha sin golfutrustning på klubben. Efter golfspel kan ni ta den korta promenaden till hotellen och utan problem hinna med att sola och bada även de dagar då ni spelar golf. Vill man spela en annan golfbana, ligger Almerimar bäst till (ca 20 min med taxi, ca 20 euro enkel väg från Roquetas de Mar).

Avkopplingen blir total oavsett om du befinner dig på en av de fantastiska golfbanorna längs Medelhavets kust eller om du svalkar dig i vattnet mellan stunderna i solen. I södra Spanien finns det förutom golfbanor mängder av sevärdheter som lockar till fantastiska utflykter.

• Förbokade starttider.
• Golfpaketen kan bokas fram till 10 dagar före avresa. Med reservation för slutförsäljning. 

Almerimar GC

 

Almerimar är en 27-hålsanläggning designad av Gary Player. Banan är flack och lätt att gå. Fairways är relativt breda och förlåtande. Väl framme vid greenerna ökar svårighetsgraden en aning. Bo på Hotel Golf Almerimar - ett ultramodernt och högklassigt hotell beläget direkt på golfbanan. Från hotellets fina poolområde har du utsikt över inlandets dramatiska berg.

Vid bokning av endagspaket (1x18 hål) på Almerimar GC pris från 499 kr.
Läs mer om Almerimar GC här »

Almerimar GC 4-dagars golfpaket (ingår i priset)
Almerimar GC 5-dagars golfpaket (ingår i priset)

Playa Serena GC

Golfbanan ligger på bekvämt gångavstånd från flera hotell. Väl ute på banan möts du av breda fairways i en flack terräng. Det här är en lättgången parkbana med vackra vattenhinder och palmer som kantar banan. Greenerna är rättvisa och lagom snabba När du spelat färdigt kan du gratis lämna din utrustning i klubbens bevakade bagförvaring tills du ska spela nästa runda.

Vid bokning av endagspaket (1x18 hål) på Playa Serena GC pris från 325 kr.
Läs mer om Playa Serena GC här »

Avstånd till banor

Fler hotell

Kanske vill du och ditt resesällskap bo på ett helt annat hotell än de vi har rekommenderat till vänster. Då kan du välja att boka valfritt hotell i vårt ordinarie utbud i Costa de Almería. Därefter bokar du till golfpaketet som ett tillägg i slutet av bokningsprocessen.
Hitta ditt hotell här!

Vid bokning av 1-dags (1x18 hål) greenfeepaket på 
Playa Serena GC pris från 325 kr.

Vid bokning av 1-dags (1x18 hål) greenfeepaket på 
Almerimar GC pris från 499 kr.Dela nuvarande URL via E-mail