• Exotisk drömsemester

Exotisk drömsemester

Drömmer du om att befinna dig på en kritvit paradisstrand med vajande palmer och härligt azurblått vatten så långt ögat når? Att få avkoppling och magiska naturupplevelser, sörpla på en kokosnötsdrink och bo på lyxiga resorts med fantastisk service. Dina drömmar kan bli verklighet i vinter. Följ med på en av Solresors exotiska resor och upplev en riktigt semesterdröm. Skulle du tröttna på strandlivet har Solresor också spännande utflykter där du kan få exotiska upplevelser att ta med dig hem som ett minne för livet.

Upplev charmerande och rofyllda Krabi

Krabi är det perfekta resmålet för dig som söker efter det autentiska Thailand där avkoppling, enastående natur och rogivande omgivningar står i fokus. Här kan du finna långa fantastiska kustremsor, spektakulära klippformationer och ute i det kristallklara turkosfärgade vattnet finns mer är 200 spännande paradisöar med kritvita sandstränder, palmer och grönska. Addera ett frodigt inland, regnskogsliknande områden, tät mangroveskog, imponerande kalkstensklippor, grottor, vattenfall, storslagna tempel samt ett exotiskt djurliv och du förstår varför Krabi är ett enastående resmål.

Varje fredag i perioden den 1/11 fram till och med den 13/3 flyger Solresor med Norwegian från Köpenhman till Krabi. Hitta den exotiska semesterdrömmen för just dig och se fram emot 14 dagar i paradismiljöer!

Res till klassiska Hua Hin

Unna dig en solsäker semester med direkt strandläge, vajande palmer, stadspuls och hög servicenivå – res till Hua Hin! Den klassiska semesterorten är en av Thailands mest kända och äldsta som lockar sol-, golf- och badresenärer världen över. Längs den milslånga stranden hittar du femstjärniga lyxresorts, familjevänliga strandhotell och det härliga havet.

Varje måndag i perioden den 4/11 fram till och med den 23/3 flyger Solresor med Thai Airways från Köpenhman till Hua Hin. Hitta den exotiska semesterdrömmen för just dig och se fram emot 14 dagar i semestermiljöer utöver det vanliga!

Spara upp till 1200
Hua Hin | Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa ****+ Res ex. 11/11
Fullbokat
Spara upp till 1800
Hua Hin | Hotel Rest Detail Hua Hin **** Res ex. 11/11
Fullbokat

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Hitta din resa

Reslängd

  • 7
Datum
Flygplats
Destination
Pris fr.

Dela nuvarande URL via E-mail