Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Charterresor

Billiga charterresor med Solresor!

Finns det något enklare eller mer bekvämt sätt att resa än charter? Det mesta är ordnat i förväg och våra reseledare finns på plats för att se till att du har en så bra semester som möjligt. En charter passar alla åldrar; vill du ta det lugnt och bara koppla av vid poolen med all inclusive, har vi flera alternativ. Önskar du ett bekvämt hotell med vattenland för den ultimata familjesemestern har vi det också. Vi erbjuder charter till dig som reser på egen hand liksom till den stora familjen. Under årets alla månader har vi avgångar till soldränkta stränder, mytomspunna kulturskatter och magiskt vackra naturlandskap.

Vårt utbud av charterresmål sträcker sig från de härliga semesterorterna vid Medelhavet, till öar i Atlanten, till Röda havet och ända bort till Thailands vidsträckta stränder. Du kan resa från Stockholm, Göteborg och Malmö/Köpenhamn till olika destinationer beroende på avreseort.

Fördelarna med charter är många. Våra reseledare står redo att ge service och delge sin kunskap om resmålen. På charterresor hittar du också fullspäckade utflyktsprogram som tar dig till vackra naturskådespel, äventyrliga upplevelser liksom historiska fördjupningar i resmålens omgivningar. Plocka fram naturälskaren i dig och upptäck ö-gruppen Azorerna eller gör en svensk klassiker och res till Kanarieöarna. Kombinera sol och bad med historiska sevärdheter på grekiska fastlandet. Möt blomstrande Madeira eller njut av strandnära hotell på exempelvis Kreta. Spelar du golf har vi flera golfresor till spanska solkusten liksom Algarve. Res till de bästa familjehotellen i Turkiet och på Mallorca eller gör det bekvämt och lyxa till det på en fullserviceresort i Hurghada eller Thailand. Möjligheterna är många och de bästa erbjudandena hittar du här. Du vet väl också att det lönar sig att vara ute i god tid för att boka de bästa hotellen? Du kan använda flera smarta navigeringsverktyg på vår sida för att hitta den charterresa som passar dig allra bäst. Du kan söka på restyper eller så kanske du redan vet när du vill resa? Är tiden knapp och du vill komma iväg så fort som möjligt ska du leta bland våra sista minuten-erbjudanden. Boka drömsemestern redan idag!

 

Hitta din resa

Våra bästa familjehotell

Hotellen med de perfekta faciliteterna för en lyckad semester – för hela familjen!
Hitta din resa »

Våra bästa vuxenhotell

Här hittar du fyr- och femstjärniga hotell som är anpassade för dig som reser utan småbarn.
Hitta din resa »

Sommarresor

Här har vi samlat sommarens bästa resor.
Hitta din resa »

Vinterresor

Här har vi samlat vinterns bästa resor.
Hitta din resa »

Dela nuvarande URL via E-mail