Gratis uppgradering till All inclusive

Just nu har du möjlighet att uppgradera gratis till All inclusive på några av våra favorithotell under sommaren.* Vad sägs om en resa till italienarnas egna favoritresmål Kalabrien, Greklands stolthet Kreta, den grekiska ö-världens lilla pärla Zakynthos eller till charterklassikern Mallorca? Hitta din favorit och ta del av detta unika erbjudande! 


* Erbjudandet gäller på nybokningar fram till och med den 31 januari. Gratis uppgradering avser uppgradering från halvpension till All inclusive. Erbjudandet gäller på utvalda hotell i perioden april till oktober 2020 och på resor med en reslängd med 7 dagar. Spara upp priset avser per vuxen.

Kalabrien/Syditalien - Hotel Scoglio della Galea ****

den lilla charmiga orten Santa Maria längs Kalabriens kust ligger det trevliga hotellet Scoglio della Galea. Här bor du med en enastående havsutsikt, ett inbjudande poolområde och privat sandstrand. 
Hitta din resa här »

Mallorca - Hotel Bahia del Sol ****

Bahia del Sol är ett trevligt och mysigt hotell i Santa Ponsa. Hotellet är modernt och har fina faciliteter och är beläget 400 m från standen. Hotelle passar familjer, ensamresenärer och par i olika åldrar. 
Hitta din resa här »

Kreta - Hotel Creta Palm ****

I mysiga Kato Stalos på Chaniakusten ligger det inbjudande och fmailjeägda Hotel Creta Palm. Här bor ni i fina lägenheter, goda faciliteter och med stranden och det glittrande havet som närmsta granne. 
Hitta din resa här »

Zakynthos - Astir Beach ***

Det trevliga hotellet Astir Beach har en perfekt belägenhet precis intill den fantastiska sandstranden i Laganas och enbart en kort promenad från Lagas livliga huvudgata. Här erbjuds allt för en fantastisk semester.
Hitta din resa här »

Dela nuvarande URL via E-mail