Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
Storstad

Vilken typ av resa vill du ha?

Aktiv

Förena träning och hälsa med
avkoppling på semestern.
Hitta din aktiva resa här »

All inclusive

Semester med allt inkluderat. 
Hitta din resa »

Vattenland

Vattenland är roligt oavsett om du reser med familjen eller som vuxen med barnasinnet kvar. 
Hitta din resa här »

Gruppresor

Vi skräddarsyr er gruppresa!
Läs mer här »

Premiumresor

Njut av det goda semesterlivet
och få flera utflyktsarrangemang inkluderat.
Hitta din premiumresa här »

Golfresor

Prisvärda golfpaket på mycket
välskötta banor.
Hitta din golfresa här »

Rundresor

Vi erbjuder ett trettiotal
olika rundresor.
Följ med på ditt livs äventyr »

Solresor inspiration

Här har vi samlat inspiration och tips till dig som vill uppleva det ”lilla extra” under din semester.
Hitta din resa »

När vill du resa?

Resor med Solresor

Paketresor, upplevelser och unika resmål

Vi är en av Sveriges ledande återförsäljare av resor till allt ifrån traditionella resmål runt Medelhavet, till långväga rundresor med reguljärflyg till exotiska destinationer. Företaget erbjuder bekväma resor med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser på den svenska marknaden.

Som enda svensk återförsäljare erbjuds resor till den portugisiska ögruppen Azorerna och Kalabrien i Italien. Vi var först med resor till sultanatet Oman och har ett brett utbud av resor till Förenade Arabemiraten.

Rundresor

Vårt rundreseprogram utvecklas och utökas ständigt och erbjuds både med charter- och reguljärflyg. Resorna är fyllda med stora upplevelser, lokal närhet och ett stort mått av kultur och historia. Flera rundresor avslutas med en skön sol- och badvistelse. Förtaget erbjuder rundresor till bland annat Kenya, Sydafrika, Italien, Balkan, BaliVietnam, Indien, Costa Rica och Kuba.

Premiumresor

Solresor Premium - skräddarsydda resor med inkluderade utflykter för dig som tycker om att njuta av livet och önskar ett varierat och innehållsrikt program inom trygga ramar. På dessa gruppresor är alla välkomna - vare sig du reser själv eller i sällskap med andra. Premiumresor erbjuds på flera av våra resmål.

Träningsresor

Sedan 2005 har Solresor erbjudit träningsresor. Sedan dess har vi sett ett ständigt ökat intresse för att kombinera semester och träning i ett skönt klimat. Vi erbjuder träningsresor med olika inriktning på flera resmål, både sommar och vinter. Res med familjen, ett syskon, en kompis eller varför inte själv? På våra resor är gemenskapen viktig och en trevlig stämning brukar snabbt infinna sig.

Golfresor

Genom Solresor Golf erbjuds prisvärda golfpaket på mycket välskötta banor, bland annat på Azorerna, Madeira, Kanarieöarna, Mallorca, Costa de Almería och Costa de la Luz.

 

 

Dela nuvarande URL via E-mail