En rundresa bjuder på oförglömliga intryck som exotiska djur, vacker natur, nya smaker och möten med landets invånare.
Våra svensktalande guider tar dig med på en oförglömlig resa!

Förbered dig på ditt livs äventyr!

Från tango till samba

En klassisk resa från Buenos Aires i Argentina via vattenfallen i Iguazú till Rio de Janeiro i Brasilien. I Buenos Aires, även kallat Sydamerikas Paris, upplever vi de stora sevärdheterna, het tango och grillrätter passande den bästa gourmand. Naturens underverk finns i Iguazú med över tvåhundra vattenfall och i Rio de Janeiro väntar ett av världens sju nya underverk, Kristusstatyn på Corcovado, regnskog mitt i staden, samba och inte minst Copacabana!

En 15-dagars rundresa i Argentina och Brasilien. Pris fr. 29 995 kr »

Indiska Oceanens smaragd

Vår rundresa går genom underbar, varierande natur från kustens heta stränder, över böljande gröna landskap av djungel och upp till svalkande högland med vackra teplantager. Vi upplever öns största sevärdheter, vilda djur och spännande kultur. Resan avslutas vid paradisliknande sandstränder där snorkling bland korallrevens färgrika undervattensvärld lockar. Följ med till det många kallar Edens lustgård, Sri Lanka!

En 16-dagars rundresa på Sri Lanka, pris fr. 23 995 kr »

  • Intresseanmälan

    Är din önskade resa fullbokad eller ännu inte bokningsbar? Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart det finns lediga platser.

Dela nuvarande URL via E-mail