Turkiet

Turkiet

Resor med charter till Turkiet. Res till landet som utgör en geografisk brygga mellan Europa och Asien! Här möts två världsdelar, österländsk och västerländsk kultur. Här lever gamla österländska traditioner sida vid sida med modern storstadspuls och västerländsk lyx. Turkiet har en lång och händelserik historia. Under årtusenden har landet sett många folkslag och nästan samtliga har lämnat spår efter sig i form av ruinstäder, konstverk och andra kulturella sevärdheter. Res till Turkiet och utforska landets kultur och historia! 

Mycket semester vid Turkiets medelhavsriviera och egeiska kust! 
Turkiet har under det senaste decenniet utvecklats till ett av de absolut främsta och bästa charterresmålen vid Medelhavet, och då i synnerhet den turkiska rivieran och den egeiska kusten i söder, som badar i sol över 300 dagar per år. Den vackra medelhavskusten i Turkiet skiljs från den torra anatoliska högplatån av de mäktiga Taurusbergen, som bildar fond åt ett naturskönt kustlandskap dominerat av pinjeskogar, oliv- och citruslundar, palm- och avokadoodlingar.

Den bergiga Bodrumhalvön med sina många badvikar och skogsklädda kullar anses av flera bedömare ha Turkiets bästa sommarklimat med en relativt låg luftfuktighet och en svalkande bris från Egeiska Havet. 

Resor till Turkiets mest semestervänliga orter! 
Solresors Turkiet erbjuder charterresor till Antalyaområdet med semesterorterna Side, Belek, Kemer,Alanya, till Marmariskusten med semesterorterna Marmaris, Içmeler, Fethiye och Datça-halvön samt till Bodrum med tillhörande småorter längre ut på halvön som sticker ut i Egeiska Havet och i det närmaste blir en del av den grekiska ö-världen. På samtliga resmål är utbuden stora av bra hotellboenden för alla smakriktningar. Här finns vidsträckta sandstränder, en gästfri lokalbefolkning och bra utbud av shoppingmöjligheter, restauranger, barer och nöjesliv. Boka en resa med hotell som har privilegierade strandlägen, semestervänlig all inclusive för hela familjen, högklassiga hotell precis vid stranden och mycket mer! 

En resa fylld av semesterglädje och mycket semester för pengarna! 
Den ytterst plånboksvänliga prisnivån i Turkiet ger mycket semester för pengarna. Passa på att njuta av den turkiska kokkonsten under din resa till Turkiet! Den håller världsklass och i internationella jämförelser hamnar det turkiska köket på prispallen som ett av världens tre främsta kök tillsammans med det franska och det kinesiska. Den turkiska medelhavsrivieran är full av sol, bad och semesterglädje. Infrastrukturen för turism är modern och stämningen internationell. Ingen annan sommardestination erbjuder så många populära all inclusive-hotell som Turkiet. 
 
En av södra Europas främsta golfmetropoler finns i Turkiet! 
Endast en halvtimmes transfer från flygplatsen i Antalya ligger golfmetropolen Belek med en lång rad utmärktagolfbanor (inte mindre än 14 stycken). Med Solresors golfpaket reser du till Belek med förbokade starttider och kan kostnadsfritt ta med din egen golfbag på flyget. Våra fina hotell i Belek erbjuder mer än bara golf med bekvämt boende, generösa all inclusive-koncept, utmärkta semesterfaciliteter och strandnära lägen. 

Res till Turkiet - ett resmål som har alla upplevelsemöjligheter! 
I Turkiet möts två världsdelar, öst och väst, mångtusenårig historia och myllrande nutid. Koloniserat av grekerna och styrt av romarna är regionen full av välbevarade klassiska platser och över hela området har de många civilisationer som skapat Turkiet satt sin prägel. Aktivitets- och utflyktsutbudet är rikt och sevärdheterna många. Gör din resa till Turkiet oförglömlig genom att boka de utfärder som erbjuds på ditt resmål. 

Välkommen att njuta av ett av Europas populäraste semesterresmål i Solresors regi! 

Resor till Turkiet

Dela nuvarande URL via E-mail