• Dubbelrum
Tillbaka

RUM & PRISER

 • Antal resenärer
   
Avbryt Reser från
Från
 
 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Norrköping
 • Örebro
 • Ängelholm
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Priskalender
Avbryt Resenärer
Välj antal resenärer

Hotellinformation

 • Barnpool
 • Pool
 • Luftkond.
 • Restaurang
 • All Inclusive

Fantastiskt poolområde och omedelbar närhet till stranden!

Ett klassiskt badhotell, med utmärkt läge på strandpromenaden i den modernare delen av Roquetas de Mar. Här bor du med gångavstånd till ortens golfbana (800 m) och all övrig service som du kan tänkas behöva under semestern.

Hotellets underbara poolområde öppnar sig mot havet och strandpromenaden. Här finns gott om solstolar i solen eller i skuggan under någon av trädgårdens vajande palmer. Utöver den stora lagunformade poolen finns här barnpool, vattenrutschbana och jacuzzi (åldersgräns 15 år för jacuzzi). Du har även tillgång till grannhotellets Spa (avgift).

Boendet är mycket bekvämt i rymliga dubbelrum, enrumslägenheter eller dubbelrum med havsutsikt. Halvpension med frukost och middag ingår i grundpriset och mot ett litet tillägg kan du boka all inclusive som inkluderar det mesta du kan behöva i mat- och dryckesväg under semestern.

Om hotellet
Antal rum 335
Avstånd till centrum 4 km Roquetas de Mar
Avstånd till lokalt centrum 100 m
Avstånd till strand 20 m
Byggår 1988
Hiss Ja
Hälsocentrum & Spa Ja (avgift)
Internet WiFi i lobbyn (30 min gratis)
Kassafack Ja (avgift)
Poolhanddukar Ja (deposition)
Renoverat 1998
Våningar 7

Rumstyper:
Dubbelrum eller enrumslägenhet. Alla rum har satellit-tv, telefon, kassafack (avgift), minibar (avgift), badrum med hårtork samt balkong/terrass. 2 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar*.

Tillval:
Dubbelrum med havsutsikt,enrumslägenhet Superior som nyligen är renoverat, all inclusive, enkelrum.

Officiell klass:
4 stjärnor.

Övrigt:
*Alla rum är utrustade med två sängar som är 135 cm breda. Vid bokning av person i extrabädd, delar denna den ordinarie bädden med en vuxen (ej möjligt att sätta in ytterligare sängar i rummet). Vid bokning av enrumslägenhet eller familjerum, finns extrasäng/bäddsoffa till 3:e och 4:e person i rummet.

Luftkonditioneringen har vissa säsongsbegränsningar. Avstånd centrum avser det lokala centrumet i turistområdet Playa Serena. Avstånd till Roquetas de Mar stadskärna är ca 4 km.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

All inclusive

Allt detta ingår om du bokar all inclusive:
• Frukost-, lunch- och middagsbufféer i hotellets huvudrestaurang.
• Måltidsdryck i form av mineralvatten, läsk, öl och bordsvin.
• Ett urval av lokala alkoholhaltiga och alkoholfria drycker (bl.a. mineravatten, läsk, öl, vin, drinkar, kaffe/te) från hotellets barer.
• Lättare lunch i form av ”dagens tapas” från poolbaren.
• Snacks och glass från någon av hotellets barer.
• Mellanmål i form av sandwich och/eller kakor kl. 17.00-19.00.

Observera:
Konsumtion ur minibaren eller konsumtion från hotellets beach club/chiringuito ingår ej. Access till grannhotellets Spa mot avgift.

Karta

Utflykter

Besök det moriska palatset Alhambra!
Granada var det arabiska rikets sista utpost i Europa och blev inte spanskt förrän 1492 då kung Ferdinand och drottning Isabella fördrev morerna från staden. Granada ligger vid foten av Sierra Nevada och är idag en livlig universitetsstad. Här blir det ett guidat besök i det moriska palatset Alhambra och den tillhörande trädgården Generalife. Du får också tid för att på egen hand upptäcka denna sydspanska storstad som har ett charmigt centrum med smala, butikskantade gågator. Heldagsutflykt exkl. lunch.

Utflykten bokas på resmålet och kostar ca
650 kr/vuxen
480 kr/barn


Vilda västernupplevelse i bergen norr om Alméria!
Norr om Almería ligger Europas enda ökenområde. Under 60-talet spelades här in en lång rad västernproduktioner, bland dem Sergio Leones filmer med Clint Eastwood i huvudrollen. Idag finns här tre nöjesparker. Vi besöker en av parkerna där de typiska vilda västernkulisserna finns bevarade, såsom saloon, fängelse, bank och sheriffkontor. Hästar och cowboys står för underhållningen! Det blir också besök på ett zoo, med ett 100-tal olika djur, bl.a. giraffer och krokodiler. Heldagsutflykt exkl. lunch.

Utflykten bokas på resmålet och kostar ca
440 kr/vuxen
340 kr/barn


En bergskedja med flera toppar som når över 3000 m.ö.h!
Dagen börjar med besök på en vinbodega, belägen på vägen upp i bergen. Här får du smaka på det lokala vinet. Därefter fortsätter färden upp i ett av Europas vackraste bergsmassiv. I takt med att bussen når allt högre upp, förändras växtligheten och temperaturen sjunker. I Guadix besöker du de för området typiska ”Casas Cuevas”, d.v.s. grottor i berget som än idag fungerar som bostäder. Utflykten avslutas med besök på ett krukmakeri. Heldagsutflykt exkl. lunch.

Utflykten bokas på resmålet och kostar ca
390 kr/vuxen
290 kr/barn.


Besök den livliga provinshuvudstaden!
Denna guidade stadsrundtur tar dig till Almerías Alcazaba – en morisk borg från 900-talet - som påminner om tiden då Andalusien tillhörde det arabiska väldet. Härifrån har du fin utsikt över staden och havsbukten utanför Almería. Turen går vidare till katedralen och stadens äldre kvarter. Här blir det tid för att på egen hand insupa den andalusiska atmosfären och kanske titta i några av stadens många butiker. Halvdagsutflykt inkl. lätt tapaslunch.

Utflykten bokas på resmålet och kostar ca
460 kr/vuxen
360 kr/barn


Dela nuvarande URL via E-mail