Jandía

Jandía

Jandía är namnet på halvön på Fuerteventuras soliga sydkust där öns kanske allra bästa sandstränder finns. I anslutning till den närmare tre mil långa sandstrandsdrömmen, det turkosa havet samt den trivsamma fiskebyn och turistorten Morro Jable, har en lång rad semestervänliga hotellanläggningar de senaste åren sett dagens ljus. Jandía är i ropet och representerar i många avseenden Fuerteventuras moderna turism fylld av bekymmersfri avkoppling. För varje år som går hittar fler och fler semesterfirare ifrån hela Europa till Jandía. Den fenomenala sandstranden är naturligtvis en huvudattraktion, men här uppskattas också de fina och bekväma hotellen, den rogivande atmosfären, den långa strandpromenaden, den goda maten och närheten till byn Morro Jable. 

Nattlivet i Jandía får betecknas som förhållandevis lugnt med ett begränsat utbud av restauranger, barer och terrasserveringar inne i byn samt längs strandpromenaden. På de större hotellen erbjuds dock oftast både underhållning och dans. Välj mellan att bo med prisvärd all inclusive på stora s.k. resort-hotell med allt man kan önska sig inom området och ett boende på lägenhetshotell inne i trivsamma Morro Jable!

Karta

Utflykter

Vad är en solsemester utan en tur på böljan den blå? Följ med på segelkatamaranen Magic!
Båten utgår från Morro Jables hamn och seglar längs kusten. När katamaranen stannar till för grillunch, kan man passa på att bada eller att delta i någon av de aktiviteter som arrangeras ombord. Vem vet - kanske vi till och med får syn på delfiner? Halvdagstur, lunch ingår. I likhet med övriga utflykter på Fuerteventura bokas Katamaranen "Magic" på plats av vår platspersonal. Engelsktalande guide.

Utflykten bokas på resmålet och kostar ca
565 kr/vuxen
285 kr/barn


En mysig utflykt till Fuerteventuras främsta djur- och naturpark.
Njut av den lummiga grönskan och besök djurparken, kamelreservatet, den afrikanska savanndelen och varför inte följa med på parkens kamelsafari (avgift)!
Parken bjuder på shower med papegojor, rovfåglar, reptiler och sjölejon. Missa inte besöket i den botaniska trädgården! Parken har också Europas största kaktusträdgård. Här finns något för alla! I likhet med övriga utflykter på Fuerteventura bokas utflykten Oasis Park på plats av vår platspersonal.

Utflykten bokas på resmålet och kostar ca
300 kr/vuxen
180 kr/barn


Upptäck den längsta och den äldsta ön i ögruppen Kanarieöarna, med allt vad den har att erbjuda!
På denna utflykt får du möjlighet att uppleva hjärtat av Fuerteventura och öns typiska byar och städer så som Betancuria, där du får se hur forntida invånare bodde. Förundras över de vackra vita sandstränderna som Fuerteventura har blivit så känd för och lär dig hur du kan använda Aloe Vera produkter på bästa sätt samt provsmaka den fantastiska getosten! I likhet med övriga utflykter på Fuerteventura bokas halvdagsutflykten Solresors Ö-tur på plats av vår platspersonal. Skandinavisktalande guide.

Utflykten bokas på resmålet och kostar ca
450 kr/vuxen
230 kr/barn


Fler charterresor till Fuerteventura

Dela nuvarande URL via E-mail