Premium Kalabrien

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Om premiumresan

Sydtalienarna är fenomenala på att kunna njuta av livet. Med alla lokala delikatesser är det inte svårt att förstå!

Det äkta Italien upplevs bäst längst ner i söder där fantastiska naturupplevelser, ett härligt klimat och stolta mattraditioner är en naturlig del av den charmiga italienska vardagen. Med sitt strategiska läge vid Medelhavet har regionen varit attraktiv att erövra. Såväl greker, fenicier, romare, turkar och normander har härjat i Syditalien och lämnat tydliga spår efter sig i form av borgar, byggnader, byar och akvedukter. Enligt italienarna själva är det till Kalabrien i Syditalien du ska åka om du vill uppleva det sanna och äkta Italien.

Syditalienarnas passion för mat och dryck har satt stor prägel på orterna. Du kan strosa runt här bland smala gränder och inandas doften av kryddor och solmogna frukter. Här fi nns familjedrivna restauranger med antipasti, nyfångad fi sk, stenugnsbakad pizza och lokalproducerade viner på menyn. På kaféerna serveras rykande espresso och hemgjord glass. Speceriaffärerna är fyllda med kalabresiska specialiteter som ”peperoncino”, den röda chilin och den söta rödlöken som odlas i Syditalien.

Allt detta ingår i priset:
• Boende på mellanklasshotellet Stromboli inkl. halvpension (frukost och middag) beläget på en solig terrass med en sagolik utsikt över havet.
• Utflykt: Capo Vaticano & Tropea med provsmakning av några populära lokala specialiteter inkl. lunch i Tropea. (halvdag)
• Utflykt: Reggio Calabria och Scilla - shopping längs med exklusiva Corso Garibaldi och provsmakning av den populära olivoljan i Limbadi. Lunch från havets djup ingår i den mytologiska fiskebyn Scilla. (heldag)
• Utflykt: Kalabrien à la carte - en tur genom det kalabresiska köket med provsmakning av lokala delikatesser såsom korv, ost, antipasto, pasta och dessert. (heldag)
• Utflykt: Pizzo - provsmakning av berömda tartufo samt vinprovning på Statti. (heldag)Avresor från Stockholm, Göteborg och Malmö:

Avresor 2017
27 april
4 / 11 / 18 / 25 maj
1 / 8 juni
7 / 14 / 21 / 28 september

Tillägg:
• Tillägg för havsutsikt: från 300 kr/vecka
• Enkelrum kan endast bokas på förfrågan. Vänligen kontakta oss per telefon, 0775 - 51 00 00.

Hotel Stromboli

  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Beläget på en solig terrass med sagolik utsikt över havet, halvpension ingår!

Hotel Stromboli breder ut sig som en stor grön terrass på en höjd med fantastisk utsikt över Tyrrenska havet och de Eoliska öarna, strax ovanför en av de mest eftertraktade vikar som ansluter Tropea med Capo Vaticano. Stranden ligger 350 meter från hotellet och nås smidigt via hotellets privata väg (shuttlebuss på förfrågan, mot avgift).

I huvudbyggnaden på hotellet finner du reception, restaurang, en bar och ett inbjudande poolområde med tillhörande solterrass. Halvpension ingår i priset och inkluderar kontinental frukost samt ett urval av rätter från en middagsmeny. I övrigt erbjuder hotellet ett brett utbud av aktiviteter (de flesta mot avgift) såsom tennis, basket, volleyboll, beach volleyboll samt surfing.

Om hotellet
Antal rum 104
Avstånd till centrum 5 km Tropea
Avstånd till strand 350 m
Byggår 1970-talet
Hiss Nej
Internet Ja (Wi-Fi gratis i lobbyn)
Kassafack Ja (gratis)
Luftkonditionering Ja
Poolhanddukar Ja (avgift)
Våningar 2

Rumstyper:
Samtliga rum är utrustade med luftkonditionering, minibar, hårtork och balkong eller terrass.

Dubbelrum Comfort:
Trivsamma rum med delvis havsutsikt eller havsutsikt (gäller ej enkelrum där rum utan havsutsikt kan förekomma). 2 ordinarie bäddar samt 2 extrabäddar.

Tillval:
Enkelrum, havsutsikt helpension.

Officiell klass:
3 stjärnor

Observera:
Luftkonditioneringen har vissa tids- och säsongsbegränsningar.
En del nivåskillnader i området.
Mycket begränsade möjligheter för transport med lokaltrafik & taxi till närliggande orter.

Övrigt:
Hotellet har en shuttlebuss som går till Tropea mot förfrågan och avgift.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

 

Dela nuvarande URL via E-mail