Om Premium

Att resa på en premiumresa innebär bland annat:
• Välplanerade utflyktsprogram - genom en mångårig närvaro på resmålen kan vi presentera välbalanserade program av hög kvalitet 
• Mycket valuta för semesterpengarna - du sparar tusenlappar jämfört med ordinarie priser 
• Endast hotell av riktigt god standard 
• Rabatterade enkelrumstillägg för dig som reser ensam 
• Inga extra kostnader - alla skatt och obligatoriska avgifter ingår
• Direktbokning på telefon 0775- 51 00 01 om du inte bokar online

Våra premiumresor är skräddarsydda för dig som tycker om att njuta av det goda semesterlivet i gott sällskap samtidigt som du får resmålets riktiga godbitar serverade på ett bekvämt och välavvägt sätt. Samtidigt som du får ett omsorgsfullt utvalt program får du mycket valuta för dina semesterpengar.

De utvalda hotellen är av riktigt god standard, allt för att tillfredsställa en av våra viktigaste kundgrupper. Att resa på en premiumresa är ett tryggt sätt att resa. Samtliga reseledare talar skandinaviska och är erfarna. Du har tillgång till bemannad jourtelefon 24 timmar om dygnet. Vi använder oss av bekväma och moderna utflyktsbussar.

Gruppen av resmål där vi erbjuder premiumresor förändras ständigt. Den senaste uppdateringen hittar du alltid här. Klicka på det resmål som intresserar dig för att läsa mer om programmet och omfattningen av resan. I möjligaste mån kommer vi även att presentera dagsprogram för att du lättare ska kunna planera din semester.

Karta

Grekland

Premium Kreta

Välplanerat med all inclusive och öns främsta upplevelser kryddat med möjlighet till vandring i Samariaravinen! Vi erbjuder ett innehållsrikt och prisvärt program med en historisk och kulturell prägel för inspirerade livsnjutare som vill uppleva hemligheterna bortom den traditionella kretensiska vardagen! 

Italien

Premium Kalabrien

Det äkta Italien upplevs bäst längst ner i söder där fantastiska naturupplevelser, ett härligt klimat och stolta mattraditioner är en naturlig del av den charmiga italienska vardagen. Syditalienarnas passion för mat och dryck har satt stor prägel på orterna vi besöker under resan. Upplev landets matkultur på ett sätt som du sent kommer glömma! 

Premium Mastio

Sandra Mastio är vinnare av Sveriges Mästerkock 2015 och hyser en stor förkärlek till italiensk mat med dess enkla råvaror och oändliga smakkombinationer. Under en vecka tar hon med oss på en smakresa i pastans, olivoljans och ostens förtrollande land där hon inspirerar och guidar oss genom landets matkultur.

Premium Sorrento

Säg Sorrento, Capri, Pompeji, Positano, Amalfi och många får något drömliknande i blicken. Italiens framsida bjuder till fest med kulinariska upplevelser och vykortsvackra minnesbilder som etsar sig fast! Följ med på en premiumresa där vi inte bara fokuserar på matkulturen utan även upplever landets magiskt vackra platser och natur. 

Kroatien

Premium Dubrovnik

Denna stad anses av många vara en av världens vackraste platser, ett romantiskt resmål att upptäcka i ett avslappnat tempo. Vi bor på ett populärt hotell av god mellanklass tio minuters buss-/ taxiresa från de gamla stadsdelarna. 

Portugal

Premium Algarve

Innehållsrika, varierande utflykter, god mat och dryck kombineras med sköna dagar på stranden! Premium Algarve levererar spännande historia, levande kultur och fantastisk natur under en härligt upplevelsefylld vecka.

Premium Azorerna

Någon har sagt: ”Att besöka Azorerna är att återupptäcka delar av det ursprungliga paradiset, där människan och naturen tillsammans skapade den eviga skönheten”. Huvudön São Miguel rymmer en skattkammare av sevärdheter, upplevelser och utflyktsmål.

Premium Estoril/Lissabon

Behagligt klimat, vackra stränder, god mat och dryck, intressanta sevärdheter i ett trivsamt tempo kryddat med storstadspulsen när så önskas! Lissabon ligger vackert på sina sju kullar vid nordsidan av viken Mar da Palha där floden Tejo har sitt utlopp i Atlanten. Åker man västerut från staden når man på endast 25 minuters tågresa den historiska bad- och semesterorten Estoril.

Premium Madeira

En flytande blomsterkrona i Atlanten som förenar intensiv grönska och majestätiska berg med en semestervänlighet utöver det vanliga. Madeira är nu inte bara storslagen natur och överdådig blomsterprakt. Öns välrenommerade gästfrihet har hundraåriga traditioner och service har blivit något av ett adelsmärke.

Spanien

Premium Andalusien

Du bor i badortern Aguadulce som ligger ca 15 km söder om Almería. Här bor du på fyrstjärninga Hotel Playadulce som ligger i direkt anslutning till strand och havspromenad. I Premiumresan ingår dessutom tre intressanta utflyktsarrangemang.

Premium Barcelona

Res till Barcelona - en storfavorit bland medelhavsstäder där pittoreska och ståtliga kvarter blandas med enastående arkitektur och ett stort utbud konstupplevelser. Inte långt härifrån möts du av Costa Bravas vackra stränder och fina badvikar. På resan Premium Barcelona får du inte bara allt i ett, utan det bästa av allt! 

Premium Costa del Sol

Förutom sitt berömda kök med färger och smaker som lockat mängder av besökare, bjuder regionen på ett vackert landskap, breda sandstränder och kulturella inslag av världsklass. Följ med oss på en spännande resa till Costa del Sol och det färgsprakande Andalusien.

Premium La Palma

Under en skön semestervecka får du se och uppleva hela den kanariska ön La Palma. Här bjuds framför allt på grönskande och orörd natur, men också vackra vyer över Atlanten. Utflykterna går längs slingriga bergsvägar, med öns grönskande subtropiska växtlighet i blickfånget.

Premium Mallorca

En kulinariskt inspirerad resa där du får lära dig laga äkta spansk paella och prova flera av öns lokala viner! Detta är en resa för livsnjutare som vill se en annan sida av Mallorca än det klassiska sol- och badresmål som ön oftast förknippas med.

Premium Sydspanien

Kombinera lata dagar på stranden med intressanta utflykter till Sevilla, Portugal och lokala bodegor på den andalusiska landsbygden! Costa de la Luz ligger i den västra delen av det sydspanska landskapet Andalusien och är en utmärkt bas för spännande utflykter i både Spanien och Portugal som vi kommer uppleva under resan. 

Premium Teneriffa

Den kanariska arkipelagens största ö bjuder på dramatiskt landskap, tropisk grönska och kulinariska upplevelser. Denna resa är förlagd till den charmiga staden Puerto de la Cruz på Teneriffas nordvästkust, därifrån tar ett varierande utflyktsprogram dig till flera olika delar av Teneriffa.

Dela nuvarande URL via E-mail