Golfresa - Gloria Palace Amadores

4
Fullbokat
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
  • ALLA
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Om resan

Det här är ett bra val för golfspelaren som även sätter värde även på sol och bad.
Hotellet är beläget i Amadores som räknas som en av Gran Canarias solsäkraste platser. Här hittar du både fantastiska stränder ochhärliga poolanläggningar. På kvällen kan du runda av med en promenad på den fina strandpromenaden.

Golfpaket 3 dagar är inkluderat i rumspriset. Golfpaketet innehåller en dag på Anfi Tauro GC som är en makalös golfbana i bergsmiljö. Konditionen på banan är i toppklass och utsikten ännu bättre. Banan ligger endast ca 3km från hotellet. Enklast tar du dig till banan med taxi eller hyrbil. Du spelar sedan en dag var på Salobre Golfs Old och New Course. Även här rör sig banorna i spektakulär terräng med många utmanande hål. Dessa två banor ligger ca 20km från hotellet.
Andra banor i närheten är Meloneras GC (17km) och Maspalomas GC(22km).

Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen av bokningen fyller du i vilka datum och vilka tider du har önskemål om. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

Hotel Gloria Palace Amadores

  • All Inclusive
  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Fullservicehotell, all inclusivemöjlighet och storslagen havsutsikt!

Gloria Palace Amadores ligger majestätiskt beläget på klipporna mellan Puerto Ricos sandstrand och den populära konstgjorda sandstranden Playa de los Amadores. Från hotellområdet tar man sig med panoramahissen bekvämt ner till havspromenaden som löper längs kusten mellan de båda sandstränderna.

De rymliga, fina och luftkonditionerade dubbelrummen är stilfullt möblerade och här erbjuds ett utmärkt boende med bl.a. fräscht och komplett badrum samt balkong/terrass med utsikt över den mäktiga Atlanten. Det härliga havsutsiktsläget accentueras på Hotel Gloria Palace Amadores inbjudande poolområde med bl.a. två tempererade bassänger, barnpool, pool-/snackbar, solsängar och parasoller.

På hotellet finns även ett thalassoterapicentrum (avgift, ett inträde till thalassopoolen ingår om du bokar all inclusive) med bl.a. vattenmassagebassäng, bastu och möjlighet till massage, akupunktur och olika typer av skönhetsbehandlingar. Här finns chansen för lite extra njutning och välmående under semestern. För den som vill hålla sig aktiv under semestern finns även ett välutrustat gym (avgift). Förutsättningarna för god mat och dryck är också goda med bl.a. lobbybar, barsalong och restaurang. På hotellet finns också möjligheten att tilläggsboka all inclusive vilket gör vistelsen extra bekväm. Gloria Palace Amadores är helt enkelt en utmärkt semesteranläggning på en av de platser med flest soltimmar på hela Gran Canaria och med Puerto Ricos kompletta utbud av semesterattraktioner inom bekvämt räckhåll.

Om hotellet
Antal rum 392
Avstånd till centrum 1,5 km
Avstånd till strand 700 m
Byggår 2002
Gym Ja, avgift
Hiss Ja
Hälsocentrum & Spa Ja, avgift
Internet Ja, trådlöst Internet (WiFi), gratis
Kassafack Ja (avgift)
Poolhanddukar Ja (deposition)
Våningar 7+7

Rumstyper:
Fina luftkondi­tionerade dubbelrum med komplett badrum och bal­kong/terrass med havsutsikt. 2 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk, halvpension, all inclusive.

Officiell klass:
4 stjärnor.

Övrigt:
Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag (31/12) ingår i priset för gäster med halvpension och all inclusive.

Observera:
Hiss mellan hotell och havspromenad. Nivåskillnader och trappor i närområdet.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail