Golfresa - Costa Meloneras Resort

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
  • Stockholm
  • Malmö
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Om resan

Storslaget alternativ vid havet i Meloneras.
Passar golfspelare med lite högre krav på boende och omgivning. Efter golfrundan lockar strandpromenaden med folkliv, restauranger, barer och affärer. När du bor på detta hotell finns en buss som tar dig till golfbanan Meloneras GC. Bussen går ett antal gånger per dag, men om tiden inte passar eller om du föredrar taxi så är det bara 3km mellan hotellet och banan.

Golfpaket 3 dagar är inkluderat i rumspriset. Golfpaketet innehåller tre rundor på Meloneras GC. Meloneras GC är en mycket vacker golfbana vid Gran Canarias relativt nya område Meloneras. Banan ligger på en platå med magnifik utsikt över havet. Hålen ramas fint in av vajande palmer. Banan ligger bara några kilometerfrån Hotel Costa Meloneras Resort och du tar dig enklast dit med hotellbuss, hyrbil eller taxi.

Om du vill prova en annan bana i närheten så finns Maspalomas GC på nära håll(3km)Salobre Golf(10km) och Anfi Tauro(20km) inom räckhåll från Hotel Gloria Palace.

Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen av bokningen fyller du i vilka datum och vilka tider du har önskemål om. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

Hotel Costa Meloneras Resort

  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Förstaklass med utmärkta faciliteter mellan stränderna i Meloneras!

På första parkett vid vattnet och strandpromenaden ligger storslagna Hotel Costa Meloneras med sin jättelika hotellträdgård och sitt härliga poolområde. Här erbjuds ett bekvämt boende i välutrustade dubbelrum på ett imponerande semesterpalats i kolonialstil. Faciliteterna är utmärkta och atmosfären internationell. Till hotellet hör även ett sportcentrum och ett Spa av bästa märke.

Förutsättningarna för att njuta av god mat och dryck på Costa Meloneras är utmärkta med flera trivsamma restauranger och barer både på hotellet och längs den välbesökta restaurangboulevarden strax utanför hotellet. På några hundra meter längs strandpromenaden åt ena hållet nås Maspalomasstranden och på ungefär samma avstånd åt andra håller ligger Melonerasstranden. Det moderna shoppingcentrat Varadero runt husknuten erbjuder en hel rad märkesbutiker och i området finns även ett kasino.

Om hotellet
Antal rum 1136
Avstånd till centrum 100 m
Avstånd till strand 300 m
Byggår 2000
Hiss Ja
Internet Ja, trådlöst Internet (WiFi) i receptionsområdet, gratis
Kassafack Ja (avgift)
Poolhanddukar Ja (gratis avgift vid byte)
Våningar 8

Rumstyper:
Luftkonditionerade dubbelrum med bl.a. satellit-TV, litet kylskåp, komplett badrum och balkong/terrass. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk, halvpension, trädgårds- och poolutsikt.

Övrigt:
Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag (31/12) ingår i priset för gäster med halvpension.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail