• Gran Canaria

Gran Canaria

Spela golf på Gran Canaria – Ett resmål med starka band till svenska solresenärer. År efter år ligger detta resmål kvar som en av våra absoluta favoriter. Golfen på ön har i många år varit något underdimensionerad med framförallt Maspolamas GC och Bandama Golf som de klassiska anläggningarna men nu är läget annorlunda. Våra golfresor till Gran Canaria är väldigt populära nu när det erbjuds hela 8 golfbanor. Golfbanan Maspalomas har ett fantastiskt läge alldeles intill stranden och Bandama ligger norrut i närheten av Las Palmas. På Gran Canaria erbjuder vi dels Sheraton Salobre Golf Resort där 6 dagars golfpaket erbjuds, dels finns våra populära golfpaket kvar där du själv kan komponera ditt golfpaket, med andra hotellalternativ.  

Sett till fyra årstider har Gran Canaria kanske världens bästa och jämnaste klimat. Det finns till och med enstaka vetenskapliga utredningar som visar att ön har det bästa klimatet i världen. Ett som är säkert är att Gran Canaria en utmärkt destination för din golfresa även på vintersäsongen. Gran Canaria har sedan starten utvecklats till ett av de populäraste resmålen för svenskar under vinterhalvåret. Större variationer, breddat utbud och högre kvalitet kompletteras numera dessutom med bra golf- och kulturturism.

Golfbanor

Maspalomas Golf

En favoritbana bland svenska golfare under många år. Med den majestätiska Maspalomasöken som granne ligger denna fina golfanläggning. Banan är mjukt kuperad och passar utmärkt att gå, naturligtvis finns både vagnar och golfbilar att hyra. Med tanke på banans popularitet, håller den förvånansvärt hög klass. Konditionen brukar vara på topp.

Läs mer på Maspalomas Golf.

Meloneras Golf

En mycket vacker golfbana vid Gran Canarias relativt nya område Meloneras. Banan ligger på en platå med magnifik utsikt över havet. Hålen ramas fint in av vajande palmer. Konditionen på Meloneras är mycket bra och något av en grön dröm för snöiga svenska golfare. Klubbhuset är gemytligt och en kall dryck med panoramautsikt sitter bra.

Läs mer på Meloneras Golf.

Anfi Tauro Golf

Gran Canarias mest spektakulära golfbana med rejäla höjdskillnader och fantastisk design. Här gäller det att hålla bollen i spel annars riskerar du att den störtar ner i någon närliggande ravin. Skicket på banan är oftast perfekt med mycket fina greener. Ordet golfäventyr används ibland om Anfi Tauro och det är just som ett oslagbart äventyr som du ska se ditt besök här.

Läs mer på Anfi Tauro Golf.

Salobre Golf

Bara en kvart från Melonerashotellen hittar du Salobres fina golfanläggning. Två banor som slingrar sig utmed bergen. Den nya banan är perfekt att börja med för att sedan ge sig i kast med den gamla banan (golfbil är obligatoriskt och kostar ca 200:- per person och tillfälle). Hålen är utmanande första gången du spelar banorna, men efterhand kommer du att hitta dina spellinjer och kan attackera på flera hål.

Läs mer på Salobre Golf.

Avstånd till banor

Gruppresor över 10 personer

Vill du boka din nästa klubb- eller gruppresa med Solresor Golf?
Vi arrangerar resor för olika typer av grupper. Det kan vara golfklubbens årliga resa, seniorgänget, kompisgänget eller golfresor med släkten. Du får hjälp med hela researrangemanget; flyg, hotell, golfspel och andra aktiviteter.

För prisförslag, fyll i formuläret nedan.

Dela nuvarande URL via E-mail