• Costa de la Luz

Costa de la Luz

På Costa de la Luz råder en genuin andalusisk atmosfär och prisnivån är betydligt lägre än på flera av de mer välkända spanska turistorterna. För den som vill uppleva mer än pool- och strandliv är ett besök i provinshuvudstaden Sevilla, ca 1,5 timmar bort, ett måste. Vi har valt ut två golfanläggningar där du både bor och spelar golf på samma ställe. Till våra golfhotell Islantilla Golf Resort och Isla Canela Golf är det cirka 70 km från Faros flygplats. Du kan välja mellan att köpa till 5 eller 7 dagars golfpaket på Islantilla Golf Resort. På Isla Canela Golf ingår 5 dagars golfpaket .

På Islantilla Golf Resort bor du riktigt bra, oavsett om du vill spendera större delen av semestern på golfbanan eller om du mest vill sola och bada. Hotellet ligger bokstavligen på Islantillas golfbana, men läget ger också promenadavstånd till badortens fina strand och havspromenad. Islantilla Golf är en komplett golfanläggning med 27 hål och väl tilltagna  träningsområden.

På Hotel Isla Canela Golf bor du i lugn och avkopplande atmosfär, mellan 17:e och 18:e hålet på golfbanan med samma namn. Här semestrar du i naturskön miljö, precis på gränsen mellan Spanien och Portugal, med vy över floden Guadiana. Isla Canela Golf är en relativt flack bana av parkkaraktär med vackra palmer som kantar hålen.

Avstånd till banor:

0 km (hotell och golfbanor ligger på samma ställe)

Golfbanor

Islantilla Golf Resort

På Islantilla Golf Resort bor du riktigt bra, oavsett om du vill spendera större delen av semestern på golfbanan eller om du mest vill sola och bada. Hotellet ligger bokstavligen på Islantillas golfbana, men läget ger också promenadavstånd till badortens fina strand och havspromenad. Islantilla Golf är en komplett golfanläggning med 27 hål och väl tilltagna träningsområden. Hålen ramas in av pinjeträd.

Isla Canela Golf

På Hotel Isla Canela Golf bor du i lugn och avkopplande atmosfär mellan 17:e och 18:e hålet på golfbanan med samma namn. Här semestrar du i naturskön miljö, precis på gränsen mellan Spanien och Portugal, med vy över floden Guadiana. Isla Canela Golf är en relativt flack bana av parkkaraktär med vackra palmer som kantar hålen. Flera fina vattenhinder utmanar.

Dela nuvarande URL via E-mail