• Costa de Almeria

Costa de Almeria

För dig som vill spela golf på din semester utan att prioritera bort sol och bad är en golfresa till Costa de Almeria i Andalusien ett perfekt val. Vi har flera förmånliga golfpaket att välja mellan. 

Vill du bo nära golfbanan är orten Almerimar det bästa alternativet. Bo på Hotel Almerimar eller Hotel Golf Almerimar, då bor du nära en 27-håls golfanläggning designad av Gary Player. 

Bor du i Roquetas de mar och vill ha gångavstånd till golfbanan Playa Serena, kan du välja mellan våra hotell; Playa Luna, Arena Center och Playa Capricho. 

Golfutrustningen kan lämnas kvar på golfklubben under hela veckan. Det är bevakat och det är gratis att ha sin golfutrustning på klubben. Efter golfspel kan ni ta den korta promenaden till hotellen och utan problem hinna med att sola och bada även de dagar då ni spelar golf. Vill man spela en annan golfbana, ligger Almerimar bäst till (ca 20 min med taxi, ca 20 euro enkel väg från Roquetas de Mar).

Avkopplingen blir total oavsett om du befinner dig på en av de fantastiska golfbanorna längs Medelhavets kust eller om du svalkar dig i vattnet mellan stunderna i solen. I södra Spanien finns det förutom golfbanor mängder av sevärdheter som lockar till fantastiska utflykter. 

Golfbanor

Playa Serena

Golfbanan ligger på bekvämt gångavstånd från flera hotell. Väl ute på banan möts du av breda fairways i en flack terräng. Det här är en lättgången parkbana med vackra vattenhinder och palmer som kantar banan. Greenerna är rättvisa och lagom snabba När du spelat färdigt kan du gratis lämna din utrustning i klubbens bevakade bagförvaring tills du ska spela nästa runda.

Hotel Golf Almerimar

Almerimar är en 27-hålsanläggning designad av Gary Player. Banan är flack och lätt att gå. Fairways är relativt breda och förlåtande. Väl framme vid greenerna ökar svårighetsgraden en aning. Bo på Hotel Golf Almerimar - ett ultramodernt och högklassigt hotell beläget direkt på golfbanan. Från hotellets fina poolområde har du utsikt över inlandets dramatiska berg.

Avstånd till banor

Golfpaket

1 dag Playa Serena GC

Cirka pris från: 325:-

1 dag (1x18 hål) Playa Serena GC

Golfbanan ligger på bekvämt gångavstånd från flera hotell. Du kan förvara golfklubborna på golfklubben. Inbjudande bana av parkkaraktär med breda fairways.

2 dagar Playa Serena GC

Cirka pris från: 945:-

2 dagar (2x18 hål) Playa Serena GC

Golfbanan ligger på bekvämt gångavstånd från flera hotell. Du kan förvara golfklubborna på golfklubben. Inbjudande bana av parkkaraktär med breda fairways.

4 dagar Playa Serena GC

Cirka pris från: 1 195:-

4 dagar (4x18 hål) Playa Serena GC

Golfbanan ligger på bekvämt gångavstånd från flera hotell. Du kan förvara golfklubborna på golfklubben. Inbjudande bana av parkkaraktär med breda fairways.

1 dag Almerimar GC

Cirka pris från: 395:-

1 dag (1x18 hål) Almerimar GC

3 dagar Almerimar GC

Cirka pris från: 1 145:-

3 dagar (3x18 hål) Almerimar GC

5 dagar Almerimar GC

Cirka pris från: 1 875:-

5 dagar (5x18 hål) Almerimar GC

När du bokar ett golfpaket med Solresor Golf ingår alltid fri transport av golfbag på flyget samt förbokade starttider.

Golfpaketen kan bokas fram till 8 dagar före avresa. Med reservation för slutförsäljning. 
 
Golfpaketen med spel på Almerimar GC kan endast bokas för avresor under perioden 18/5-31/8.

Dela nuvarande URL via E-mail