• Algarve

Algarve

Algarve har genom åren utvecklats till ett eldorado för golfspelare med mängder av högklassiska golfbanor. Vi har satt samman dels ett golfpaket där du bor i välkända Vilamoura och spelar på de högklassiga banorna Pinhal, Laguna, Millenium ochVictoria har fri transfer till och från golfbanorna (gäller endast Hotel Tivoli Marina) och dels ett golfpaket där du får möjlighe att prova fyra stycken olika golfbanor som alla ligger inom ca 30 min bilkörning från hotellen i orten Senhora da Rocha och inom ca 45 min avstånd från våra hotell i Albufeira.

Vi rekommenderar er att hyra en bil för att ta er till de olika golfbanorna och även för att de golflediga dagarna kunna ta er fram utmed Algarvekusten. Golfbanan Vale de Pinta är ritad av den välkände amerikanske arkitekten Ronald Fream. Banan har använts som finalbana för kvalet till European Senior Tour vid ett flertal tillfällen. Efter succén med Vale da Pinta slog sig Fream ihop med gamla världsettan Nick Faldo och designade Gramacho. Denna golfbana ligger vackert utlagd i härlig natur och ger både en golfupplevelse och en naturupplevelse.

Gramacho har varit värd för Portuguese Ladies Open och är en väl etablerad bana. Golfbanan Alto är placerad intill fiskebyn Alvor och bjuder på böljande fairways och en klassisk design signerad Sir Henry Cotton. Ett hål som du garanterat kommer ihåg är ”Sir Henry Challenge” – ett 600m långt par 5 hål. Vår fjärde bana är Silves som du hittar vid foten av Monchiquebergen. Banan kantas av palmer och olivträd och erbjuder en rejäl utmaning oavsett vilket handicap du spelar på.

Golfbanor

Alto

Golfbanan Alto är placerad intill fiskebyn Alvor utmed kusten och bjuder på böljande fairways och en klassisk design signerad Sir Henry Cotton. Ett hål som du garanterat kommer ihåg är ”Sir Henry Challenge” – ett 600m långt par 5 hål. På golfklubben råder en avspänd atmosfär och det är lätt att känna sig välkommen. Vackra träd av olika slag ramar in hålen.

Silves

Silves ligger vackert utplacerad vid foten av Monchiquebergen. Fairways kantas av palmer och olivträd och erbjuder en rejäl utmaning. Redan första hålet är något att bita i med vatten på bägge sidor. Banan ingår i Pestanagruppen som har ett flertal banor under sitt paraply. Gemensamt för dessa banor är att kort och rakt är att föredra snarare än vilda drivar.

Gramacho

Efter succén med Vale da Pinta slog sig den välkända banarkitekten Ronald Fream ihop med gamla världsettan Nick Faldo och designade Gramacho. Denna golfbana ligger vackert utlagd i härlig natur och ger både en golfupplevelse och en naturupplevelse. Gramacho har varit värd för Portuguese Ladies Open och är en väl etablerad bana. Trevligt klubbhus med fin terrass.

Vale da Pinta

Golfbanan Vale de Pinta är ritad av den välkände amerikanske arkitekten Ronald Fream. Banan har använts som finalbana för kvalet till European Senior Tour vid ett flertal tillfällen. En härlig naturupplevelse med härliga fairways och strategiskt placerade greener. Bermudagräset gör att du upplever bollen nästan som ”peggad” vilket underlättar rena träffar.

Golfpaket

Unlimited 5 dagar - Vila Sol GC

Pris från 1895 kr.

Spela så mycket golf du vill under fem hela dagar på den internationellt erkända banan Vila Sol. Den första rundan förbokas hemifrån innan avresa. Resterande rundor bokas på plats.

Detta paket kan endast bokas vid boende på Hotel Pestana Vila Sol.

När du bokar ett golfpaket med Solresor Golf ingår alltid fri transport av golfbag på flyget samt förbokade starttider.

Golfpaketen kan bokas fram till 8 dagar före avresa. Med reservation för slutförsäljning.

Unlimited 7 dagar - Vila Sol GC

Pris från 2595 kr. 

Spela så mycket golf du vill under sju hela dagar på den internationellt erkända banan Vila Sol. Den första rundan förbokas hemifrån innan avresa. Resterande rundor bokas på plats.

Detta paket kan endast bokas vid boende på Hotel Pestana Vila Sol.

När du bokar ett golfpaket med Solresor Golf ingår alltid fri transport av golfbag på flyget samt förbokade starttider.

Golfpaketen kan bokas fram till 8 dagar före avresa. Med reservation för slutförsäljning.Dela nuvarande URL via E-mail