• Abu Dhabi

Abu Dhabi

Förenade Arabemiratens huvudstad Abu Dhabi lockar besökare med kritvita sandstränder, intressanta sevärdheter och shopping i världsklass. Denna färgstarka stad blandar gammalt och nytt på ett synnerligen spännande sätt. Här blandas skyskrapor och shoppingcenter med traditionella arabiska kvarter och marknader. När det gäller golfbanor finner du i Abu Dhabi tre golfanläggningar i världsklass. Yas Links GC är en spektakulär seasidebana som bjuder på skotsk karaktär (fast betydligt varmare klimat). Yas Links GC ligger granne med Ferrari World, F1 banan mm. Inne i huvudstaden ligger Abu Dhabi GC med sitt karaktäristiska klubbhus format som en falk. Golfklubben har under de senaste tio åren arrangerat Europatour-tävlingar på sina fina parkbana. Saadiyat Beach GC heter den tredje golfbanan som vi erbjuder i vårt program. Som namnet antyder slingrar sig banan fram i kanten av stranden och det är en sann njutning att spela sig fram genom solvarma fairways. Boka vårt 3-dagars golfpaket så har du även tid över för bad, ett besök i staden eller varför inte en kort utflykt till grannemiratet Dubai.

Golfbanor

Saadiyat Beach GC

Saadiyat Beach GC som är designad av Gary Player, är helt klart en mästerskapsbana. Gott om bunkrar och utmanande greener. Som namnet antyder slingrar sig banan fram i kanten av stranden och det är en sann njutning att spela sig fram här genom solvarma fairways. Detta är en av UAE’s absolut bästa banor, med en utsikt över sanddyner och havet som är fantastisk.

Abu Dhabi GC

Inne i huvudstaden ligger Abu Dhabi GC med sitt karaktäristiska klubbhus format som en falk. Golfklubben har under de senaste tio åren arrangerat Europatour-tävlingar på sin fina parkbana. Banan är relativt flack och är en lagom utmaning för vinterstela svenskar. Tuffa greenområden förhöjer spelupplevelsen. Totalt finns 27 hål, missa inte den fina niohålsbanan.

Yas Links GC

Yas Links GC är en spektakulär seasidebana som bjuder på skotsk karaktär (fast betydligt varmare klimat). Yas Links GC ligger granne med Ferrari World, F1 banan mm. Golfanläggningen innefattar också en mycket fin par-3 bana som är väl värd ett besök. På bägge banorna gäller att utslagen ska placeras rakt för att undvika tuffa lägen i sand och ruff.

Avstånd till banor

Vi rekommenderar: Yas Links GC Abu Dhabi GC Saadiyat GC
Al Raha Beach Hotel 5 km 33 km 24 km
Hilton Abu Dhabi 35 km 6 km 17 km
Centro Yas Rotana 1,5 km 39 km 16 km
Yas Island Rotana 1,5 km 39 km 16 km

Golfpaket

1-dags golfpaket

Pris: 2395:-

1-dagars golfpaket (18 hål) Välj mellan Yas Links GC, Saadiyat GC och Abu Dhabi GC.

När du bokar ett golfpaket med Solresor Golf ingår alltid fri transport av golfbag på flyget samt förbokade starttider. Golfpaketen kan bokas fram till 8 dagar före avresa. Med reservation för slutförsäljning.

3-dagars golfpaket

Pris: 6295 kr

3-dagars golfpaket (3 x 18 hål)
Välj mellan Yas Links GC, Abu Dhabi GC och Saadiyat GC.

När du bokar ett golfpaket med Solresor Golf ingår alltid fri transport av golfbag på flyget samt förbokade starttider. Golfpaketen kan bokas fram till 8 dagar före avresa. Med reservation för slutförsäljning.

Förenade Arabemiratens huvudstad Abu Dhabi lockar besökare med kritvita sandstränder, intressanta sevärdheter och shopping i världsklass. Denna färgstarka stad blandar gammalt och nytt på ett synnerligen spännande sätt. Här blandas skyskrapor och shoppingcenter med traditionella arabiska kvarter och marknader.

När det gäller golfbanor finner du i Abu Dhabi tre golfanläggningar i världsklass. Yas Links GC är en spektakulär seasidebana som bjuder på skotsk karaktär (fast betydligt varmare klimat). Yas Links GC ligger granne med Ferrari World, F1 banan mm. Inne i huvudstaden ligger Abu Dhabi GC med sitt karaktäristiska klubbhus format som en falk.

Golfklubben har under de senaste tio åren arrangerat Europatour-tävlingar på sina fina parkbana. Saadiyat Beach GC heter den tredje golfbanan som vi erbjuder i vårt program. Som namnet antyder slingrar sig banan fram i kanten av stranden och det är en sann njutning att spela sig fram genom solvarma fairways.

Boka vårt 3-dagars golfpaket så har du även tid över för bad, ett besök i staden eller varför inte en kort utflykt till grannemiratet Dubai.

När du bokar ett golfpaket med Solresor Golf ingår alltid fri transport av golfbag på flyget samt förbokade starttider.

Golfpaketen kan bokas fram till 8 dagar före avresa.
Med reservation för slutförsäljning.

Del i golfbil ingår i golfpaketet.

Dela nuvarande URL via E-mail