Taxfree

Om du har bokat en resa med Solresor och flyger med charterflygbolagen Primera Air, Novair, TUI, Jet time eller Thomas Cook Airlines, får du automatiskt en taxfreekatalog hemskickad tre veckor före avresan. Undantag från detta är Italien/Sorrento och Malta där ingen taxfreeförsäljning förekommer eftersom flygningen genomförs med reguljärflyg.

Om du bokar din resa när det är mindre än 30 dagar kvar till avresa, måste du själv beställa en taxfreekatalog.

Observera att det på flygningar till och från Italien, Kroatien och Malta inte förekommer någon taxfreeförsäljning, eller förbeställning, av alkohol.
Observera att inom EU förekommer ingen försäljning av tobaksvaror.

Klicka nedan på det flygbolag du reser med, så har du möjlighet att antingen beställa dina varor direkt på nätet eller beställa en taxfreekatalog.

Primera Air
Novair
TUIFly Nordic
Jet Time
SAS Charter

Om du flyger med Norwegian, Emirates, Qatar, SATA, TAP, Freebird, Orbest Air eller SAS reguljärt finns ingen möjlighet att förbeställa taxfreevaror.
Solresor ansvarar inte för försäljning av varor ombord på flygresan. Köpet ombord på flyget är mellan dig som resenär och flygbolaget. För frågor om försäljning av tullfria varor hänvisar vi till respektive flygbolag enligt ovan länkar.
För regler om införsel av tullfria varor hänvisar vi er också till respektive flygbolags information alternativt till Tullverkets hemsida.

Dela nuvarande URL via E-mail