Madeira

Det är lätt att förstå varför Madeira har beskrivits som en flytande blomsterkrona med sin intensiva grönska, rika blomsterprakt och sina majestätiska berg. Mer än 200 blomsterarter, oregano, lager, eukalyptus, vin- och fruktodlingar formar ett grönt hav av väldoftande och färgrika växter på sluttningarna och i dalgångarna mellan de imponerande bergen.

En resa till Madeira innebär också att du möts av öns välrenommerade gästfrihet som har hundraåriga traditioner och service har blivit något av Madeiras adelsmärke. 

Förenade Arabemiraten

Det relativt unga landet, Förenade Arabemiraten, grundat 1971, består av sju emirat av vilka Dubai kanske är det mest kända.

Hit reser turister från hela världen för att, förutom njuta av det suveräna vinterklimatet, uppleva världskända och spektakulära byggnationer, shopping och restauranger i världsklass, fina stränder och lyxhotell.

Ras Al Khaimah ligger 1,5 h med transfer från Dubai och här hittar du ett slående vackert landskap bland annat med bergskedjan Hajar, avkopplande sandstränder, lyxiga hotell och trevliga utflyktsmål.

Gran Canaria

Gran Canaria är en vacker semesterö, älskad av många. Här njuter du av långa stränder, höga berg och djupa dalar samt upptäcker charmiga byar och fantastiska restauranger. Solbrännan bleknar efter ett tag, men minnet av en spännande utflykt lever kvar.

Gran Canaria bjuder på en hel rad av minnesvärda och spännande utflyktsupplevelser. Flera restips och utflykter finns presenterade här på hemsidan - allt för att din charterresa ska bli så bra som möjligt.

Fuerteventura

Res till vackra Fuerteventura som också kallas ”La isla tranquila”, den lugna ön, och njut av Kanarieöarnas bästa stränder, fina golfbanor och bra vindsurfing.

Hit söker sig strand- och soldyrkare från hela Europa och vind- och kitesurfarna på Fuerteventura finner utmärkta förutsättningar! Sedan 1986 har världsmästerskapen i vindsurfing arrangerats på ön, numer hålls det i augusti varje år och inkluderar även kitesurfing.

Teneriffa

Kombinera strandliv med en stor portion sevärdheter och naturupplevelser. På Teneriffa förenas ett bekvämt semesterboende vid kusten med fantastiska naturscenerier i inlandet.

Här kan du besöka mysiga byar, koppla av på stranden, spela golf och åka på spännande utflykter, exempelvis en båttur med valskådning eller varför inte bestiga öns högsta berg Teide.

La Palma

Flyg direkt till vackra La Palma och få alla kanarieöars natur samlad på en enda ö, men i ett lite vildare och mer exotisk format. La Palma kallas bland kanarierna för "La Isla Bonita" och hon är verkligen vacker!

Ett av La Palmas starkaste trumfkort som destination är omgivningarna. Här bjuds på storslagen natur, hissnande vackra vyer, dramatiska vulkanlandskap och trollbindande skogsområden med subtropisk lagerskog, vattenfall och porlande källor.

Mallorca

Mallorca har lockat till sig många återkommande resenärer genom åren och här njuter du av Medelhavet när det är som bäst. De långa inbjudande sandstränderna, den goda maten och den storslagna naturen gör ön till en riktig semesterfavorit.
Det är lätt att kombinera en avkopplande sol- och badsemester med storstadens puls och ett rikt utbud av shopping, barer och restauranger. Här finns en semesterort för varje smakriktning och Solresor erbjuder flera strandnära hotell.

Costa del Sol

Med över 300 soldagar om året lockar den 30 mil långa solkusten med dess fina sol- och badmiljö årligen till sig soltörstande nordeuropéer. Atmosfären är modern och internationell samtidigt som den genuina andalusisk charm tydligt märks.
Dessutom finns här ett rikt utbud av golfbanor, varav många i absolut världsklass. Semesterorterna ligger som ett pärlband läng kusten med familjevänliga Fuengirola, klassiska Torremolinos, mångfacetterade Marbella och den eleganta miljön i Puerto Banús.

Costa Brava

På Costa Brava möts du av idylliska stränder med gyllene sand och stenar som ger fina upplevelser oavsett om du badar, snorklar eller dyker. Upptäck charmiga fiskebyar som Salvador Dalis Cadaqués, nöjeslivet i Lloret de Mar samt pittoreska medeltida gränder i Tossa de Mars Vila Vella. Detta i kombination med den katalanska kulturen och kulinariska upplevelser gör Costa Brava till ett av Spaniens mest intressanta områden.

Åk till Barcelona för lite storstadspuls med shopping, kultur och många trevliga restauranger. Missa inte Gaudís underbara skapelser!

Costa Dorada

På Costa Dorada, guldkusten söder om Barcelona, får du en semester full av upplevelser och avkoppling. Här latar du dig på gyllene sandstränder och tar ett dopp i det glittrande havet. På Costa Dorada hittar du också riktigt bra golfbanor och många möjligheter till dykning, snorkling och ridning.

Costa de Almería

Costa de Almería sägs vara Andalusiens soligaste hörn. Här erbjuds ett solsäkert klimat samt långsträckta och breda stränder. Närheten till den charmiga provinshuvudstaden Almería gör det lätt att ta en paus i solbadandet för shopping och en dos äkta andalusisk atmosfär.

Granada ligger på behändigt avstånd och här finns den moriska borgen Alhambra, som är en av Spaniens mest välbesökta historiska byggnader. Granada ligger vid foten av bergskedjan Sierra Nevada och kanske gör du ett besök i en så kallad ”Casa Cueva” – en grotta som än idag fungerar som bostadshus.

Dela nuvarande URL via E-mail